Vem bjuder du in?

Det är många saker som händer i vår församling just nu och som startar upp nu i början av det nya året. Det kanske låter lite överraskande för det känns ju inte riktigt så när allt är nedstängt och vi inte kan mötas på de sätt vi brukar. Men som jag började, det är många viktiga saker som just nu är på gång!

Bönekursen

Den första är Bönekursen som många av våra Livsgrupper redan har eller just nu kommer att börja med. Det handlar om en kurs där vi får fördjupa oss i bön och fördjupa oss i bönens möjligheter. Förutom att man kan delta i Bönekursen i sin Livsgrupp så kommer vi att erbjuda den som en öppen onlinekurs som vem som helst kan anmäla sig till. Vi har marknadsfört kursen på sociala medier och det når ju ut på ett visst sätt. Men som i allt annat. Inget slår det personliga mötet. Så här skulle jag vilja be dej om en tjänst. Fundera på vem eller vilka i din närhet som du tror också skulle vilja vara med på Bönekursen och bjud sedan in dem!

Anmälningar sker til peter@wesleykyrkan.se

Alpha

Vår församling har under många år erbjudit en Alphakurs på vårarna. Den glada nyheten är att vi kommer att göra det också i år! Trots Corona och allt vad det innebär. Alpha är ju en kurs som vänder sig speciellt till den som är nyfiken på och vill utforska den kristna tro närmare, eller är osäker på vad man egentligen tror på. Det är en kurs där vi tar nyfikenhet på allvar och där deltagarna får ställa de stora frågorna: Hur hänger den här tillvaron samman? Vad är meningen med mitt liv? Finns Gud?

Det nya med årets Alphakurs är att den kommer att hållas online. Deltagarna sitter hemma med sin dator och deltar i samtalet på det sättet. Det skapar många nya och spännande möjligheter och man behöver ju inte ens bo på Limhamn för att kunna delta. Men som jag skrev ovan angående Bönekursen. Vi behöver fortfarande berätta för våra vänner och människor vi möter om att Alpha finns i Wesleykyrkan och att de är välkomna med!

Klicka för att starta filmen!

Vi kommer ganska snart att börja marknadsföra Alpha via våra sociala medier, men du kan redan nu börja fundera över vem du vill bjuda in. Jag vill också uppmana dig att vara med och be för vår Alphakurs och för dem som kommer att delta när det väl sätter igång. Vi tänker oss att Alpha online kommer att starta torsdagen den 4 mars kl 18:30.

Anmälningar sker till peter@wesleykyrkan.se