Tack Wesleykyrkan

Igår hade vi gudstjänst i Wesleykyrkan.

Predikan utgick från Apostlagärningarna kapitel 17, du kan lyssna här.

Ryktet som de kristna var att de vände upp och ner på världen. Eller som någon sa: de vände världen rätt.

Ett rykte som vi också får anamma.

I slutet av gudstjänsten berättade vi följande:

Tack!

Det är svårt att ta avsked. Det är nog för att församling handlar först och främst om relationer. Ni har blivit som vår familj. Men nu är det dags.

Vi kommer under hösten 2020 att lämna vår pastorstjänst i Wesleykyrkan. Efter 10 års hårt arbete och stor glädje.

Vi är oerhört tacksamma för alla som vi har fått arbeta tillsammans med under åren och vi är tacksamma att ni för 10 år sedan vågade satsa på oss, som var unga och oerfarna.

Nu är vår bön att Guds rike ska gå framåt. Gud är alltid före oss. Den helige Ande leder oss och vi får lyda och följa.

Som någon sa till mig för bara någon vecka sen utan att veta vad som fanns i mina tankar: Om man ska gå på vatten, måste man gå ut ur båten.

Så känns det för oss. Men vi håller blicken på Jesus. Vi säger åter tack Wesleykyrkan! Tack för allt!

/David och Coté Sirviö med barnen

Apostlagärningarna 29, the best is yet to come.