Ständigt live och Lajf

Efter gårdagens gudstjänst och dagens LAJF så är man så glad.

Och man påminns om att livet inte går i repris utan alltid i direktsändning.

Det är ett fantastiskt gäng som arbetar i Wesleykyrkan.

Igår fick vi sång och musik, drama, bön och predikan av de goa gänget: Cecilia, Lois, Steve, Barb, Anny, Siri m.fl. som sände det live från Wesleykyrkan. Nu i veckan kommer tekniken bli ännu bättre när ny kamera och teknik har kommit på plats.

Idag var det dags för LAJF, vår påsksatsning för barn. Ett underbart gäng barn var på plats och volontärerna hjälpte till med allt från hygien, matservering, lekar, andakt, bakning m.m.

LAJF handlar om han som kom för att ge oss liv, Påskens huvudperson Jesus.

I tre dagar till har vi LAJF, alla mellan 7-13 år är välkomna.

På torsdag 19.00 har vi bön och lovsångskväll i Wesleykyrkan. Du kan sända in böneämnen till oss om du önskar att vi ska ta med det i bönen. Skicka till info@wesleykyrkan.se.

Den här veckan kallas Stilla veckan. En vecka utöver alla andra. En vecka som går ner i den djupaste av dalar men slutar i den vackraste av platser.

En tom grav.

Han lever!