Sommarandakter

I tisdags var vi på Limhamns torg och hade Sommarandakt. Med dragspel, kornett och gitarr sjöngs välkända andliga sånger och vi bad och jag, David Sirviö, delade en appell om en frid som är starkare än all oro och rädsla.

Efteråt satt folk kvar och drack kaffe och fikade innan regnet började droppa och sedan ösa ner.

Nästa sommarandakt är den 28 juli 18.00 på Limhamns torg, välkomna!

Dagen efter, på onsdagen, åkte teamet från Wesleykyrkan ner till Trelleborg och sjöng på en samling i Immanuelskyrkan.

Efter samlingen i kyrkan åkte man ut till ett äldreboende och fick även där dela sång-, musik- och trosglädje till de som är isolerade.

Vi är kyrkan, var vi än är, vart vi än går, så sänder Jesus ut oss med det glada budskapet.

Ikväll ska vi mötas för att planera vårt arbete med Språkcafé. Vi vill gärna komma igång och ska tillsammans med våra volontärer planera för kommande månader.

Våra axlar är inte starka nog att bära morgondagens bördor, men vår Gud bär dem och bär oss, genom allt.

Gud välsigne dig!