Påskens vittnen

De som fick vara med om den ”första” påsken blev vittnen om något helt otroligt.

De berättade om en tom grav för alla, de berättade om att de hade fått röra vid Jesu händer och de såg honom äta fisk mitt ibland dem.

De blev påskens vittnen.

De berättade om att Jesus har besegrat döden och han var Världens Frälsare.

De blev påskens vittnen.

Och nu 2000 år senare fick vi göra detsamma.

Vittna och berätta om Jesus.

Vår gudstjänst livesändes både i fredags och i söndags på vår Facebooksida.
Under långfredagen sjöng Anna Blom ackompanjerad av Stefan Blom. Steve Swanson predikade och Agneta Hammarström inledde gudstjänsten.
Söndagens högtidsgudstjänst leddes av Anna Bergmark och David Sirviö predikade om Jesus som kommer med liv. Sång och musik framfördes av flera olika fantastiska sångare och musiker från Wesleykyrkan.

Nu i veckan hoppas vi på en fin TJIF-kväll på fredag för alla mellan 7-13 år. Det blir utomhusaktiviteter i kyrkgrottan. Spännande, va?!?

Söndag är det gudstjänst live igen. Sänds på både Facebook och kyrkans youtube-sida,

Häng med!

Gud välsigne dig!