Välkommen att fira gudstjänst i Wesleykyrkan varje söndag kl. 11.00.

Under juli månad har vi sommargudstjänst 18:00.

Varje gudstjänst har ett tema som sånger, bibelord och predikan kretsar kring.

Cirka en gång i månaden har vi en familjegudstjänst som är utformad för att passa alla åldrar.

Barnen har under gudstjänsttid sin egen samling under namnet Leva Livet i våra barnlokaler på våning 2. Alla barn från 3 år är välkomna.

Ett uppskattat inslag i gudstjänsten är ”dela med dig”. Det innebär att den som har något att säga får göra det. Det kan vara ett bibelord som berört, eller kanske något man varit med om som är värt att dela med sig av till andra.

Gudstjänsten avslutas med en stund av överlåtelse. Det innebär att man får möjlighet att be och tänka på det som sagts i gudstjänsten. Om så önskas finns också möjlighet att man erbjuds förbön.

Ungefär en gång i månaden firar vi nattvard.

Efter varje gudstjänst har vi fika i café Oasen. Du som är för första gången bjuder vi på kaffe och smörgås. Inställt föt tillfället pga Corona.