Igår var det Sommargudstjänst i Wesleykyrkan.

Sheraz Fazal predikade och Anna Blom sjöng, du kan se gudstjänsten på vår hemsida, du hittar den via vår första-sida.

Vi firade också nattvard.

I regel gör vi det första söndagen i månaden men nu har det varit paus i några månader så det var en efterlängtad stund.

Brödet delades och man sa: Kristi kropp för dig utgiven.
Vinet delades ut och man sa: Kristi blod för dig utgjutet.

Allt för dig och för mig!

Nu på söndag 18.00 predikar Peter Svanberg och Musikteamet medverkar.

Max 50 personer i kyrkan och gudstjänsten sänds live på Facebook.

Välkomna!

Nu är sommarsäsongen i full gång i Wesleykyrkan.

Igår var det första sommargudstjänsten med predikan av Albin Åkesson. Du kan lyssna och delta i gudstjänsten via länken som du hittar på första-sidan.

Det var också första söndagen på länge som vi öppnade kyrkan för upp till 50 personer. 40 personer nere i kyrksalen och 10 personer på läktaren.

Imorgon börjar våra sommarandakter.

Välkomna imorgon 18.00 till Nybostrand, vid Gislövs läge.
Barbara och Steve Swanson är kaplaner under veckan på sommargården och vi är välkomna dit. Ta med fika och så får vi njuta av en sommarkväll tillsammans.

Nästa söndag har vi tänkt att fira nattvard.

I kyrkan har vi plats för 50 personer men vi vill också uppmuntra er som är hemma att ta del i nattvarden, genom någon druvjuice och bröd. Så deltar vi alla i Herrens måltid och tar del av hans liv.

Gud välsigne dig!

Midsommarveckan blev något extra i år.

Hela Människan och vårt Språkcafé arrangerade en Peace Feast på stranden för kvinnor med temat: Gästfrihet.

30 platser bokades upp och det var god mat, musik och fin gemenskap.

Torsdagen innan midsommar kom Radio Hope till Wesleykyrkan.

De gjorde en livesändning där de intervjuade våra missionärer Barbara och Steve Swanson. Radio Hope är en kristen radiokanal som vill berätta om den kristna tron genom radio, poddar, youtube m.m.

Du kan ladda ner en app som heter Radio Hope och varje morgon lyssna på liveprogram 07.00-09.00.

Nu på söndag börjar våra Sommargudstjänster och vi öppnar upp för max 40 personer och fortsätter att livesända på Facebook.

Nu på söndag 18.00 predikar Albin Åkesson (Obs tiden!)

Herre välsigne dig och bevare dig!

Det finns en oerhörd kraft i bönen.

Bönen till Gud, bönen för varandra, bönen som ett rop på hjälp, bönen utan ord, bönen av tacksamhet…

Igår kväll möttes vi till samling kring förbön i Wesleykyrkan.

Vi vill ha en kultur av förbön för oss alla.

Det är inte för någon annan utan vi är alla i behov av det.

Jesus sa: Be och ni ska få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er.

Finns det något som kan vara viktigare?!?

Så tacksam för alla som engagerar sig i våra gudstjänster. Allt från bild, ljud, sång och teknik.

Igår började vi ett nytt tema som kallar Gud har ingen distans.

Se vår gudstjänst på länken på första sidan.

Kommande söndag predikar Michael Wallenberg.

Denna vecka har vi terminens sista TJIF. Siktar på att start i höst, den 4 september med nya ledare i arbetet.

Barnen och ungdomarna är inte bara framtiden, de är generationen som redan nu gör så att församlingen kan få blomstra och växa.

Gud välsigne dig!