I söndags var det gudstjänst i Wesleykyrkan.

Musikteamet under ledning av Cecilia Bergquist Hansen ledde i sång och jag predikade om den kyrkan som Jesus bygger, och som aldrig kommer att dö.

Lyssna här.

Barnen hade Leva Livet och memorerade frasen: ”Bara en sak behövs”, utifrån berättelsen med Marta, Maria och Jesus.

Ungdomarna var även framme och berättade kort om sin ungdomskväll i Lund på ”Star for life” och även om satsningen LAJF till påsk.

Det ser vi framemot!

Nu på lördag 14.00 har vi årsmöte för alla medlemmar i Wesleykyrkan.
Det blir framtidsplaner, ekonomi och val.

Välkomna!

Vill skicka med St Brendans bön som vi läste på teammötet i måndags:

Hjälp mig att resa bortom det bekanta och in i det okända.

Ge mig mod att lämna gamla vägar och bryta ny mark med dig.

Kristus, du är mysteriernas Herre, jag har tillit att du är starkare än allt som kan storma i mitt inre.

Jag har tillit till dig också i mörkret, och litar på att min tid, även nu, vilar i din hand.

Gör min ande lyhörd för den himmelska tonen, och låt, på något sätt, min lydnad få tjäna ditt rike.

Igår var det andra söndagen i temat: Vad har du i dina händer?

Denna söndag handlade det om relationer. Dina föräldrar, din partner, barnen och vännerna.

Lyssna till predikan här.

Wesley Gospel Choir stod för fantastisk sång och musik.

Vilket komp och vilken glädje!

Lovsången lyfte taket och många sökte förbön i slutet av gudstjänsten.

Det är stort att få vara med.

I förra veckan hade vi lunch för männen med temat Psykisk ohälsa och imorgon kväll, tisdag, har vi en öppen samtalskväll om samma tema.

Hur tar vi hand om varandra?

Välkomna på söndag, vi fortsätter med temat ”Vad har du i dina händer?” och nu om Kyrkan.

11.00 varje söndag:
Gudstjänst och Leva Livet för barnen.

I söndags var det dags för vårt nya tema: Vad har du i dina händer?

Pengar var det första ämnet.

Lyssna på predikan här.

Musikteamet ledde oss i lovsång och vi fick inför nattvarden lyssna till sången O come to the altar. Allting är redo, Jesus har betalt notan.

Barnen hade kul på Leva Livet. Det är så det ska va.

Alla dessa nya människor som hittar till kyrkan. Som i torsdags, det var nytt rekord på Spåkcaféet, vi var ca 35st som möttes med språket som redskap.

Från hela världen, ja så är det när människor kommer samman från Argentina, Holland, Ryssland, Syrien, Albanien, Irak, Finland, Sverige….

Nu på söndag sjunger Wesley Gospel Choir, välkomna!

Del 2 i serien: Vad har du i dina händer – din familj och vänner.

Under 40 dagar har vi studerat Bibelns ord om glädje.

Igår avslutades serien med en predikan av Steve Swanson utifrån Psalm 103 – Lova Herren min själ.

Lyssna på predikan här.

Cecilia Bergquist Hansen sjöng och ledde oss alla i lovsång inför vår Gud.

Vid ”dela med dig”, den stunden som är öppen för alla, var flera framme och talade om Jesus mitt i livet.

Alla barn fick på Leva Livet lyssna till berättelsen om Salomo. Man gjorde kungakronor och bad tillsammans. Se bilder nedan.

Nu på onsdag är det bön för Malmö, 18.00 i Betlehemskyrkan på Södervärn.

Kommande söndag börjar vi en ny serie: Vad har du i dina händer? Om förvaltarskap. Om vad Gud har gett oss.

David Sirviö predikar och Musikteamet leder i sång.

Vi får även lyssna till berättelser från bibelskolan Apg 29.

Igår var det Veckans höjdpunkt.

Gudstjänst.

Vi är inne i en serie som vi kallar ”Ett glatt hjärta”.

Igår utgick predikan från Lukas 10.
Alla i gudstjänsten fick en Bibel som de kunde själv läsa ur under predikan.
Lyssna till predikan här. Den handlar om den största glädjen.

Musikteamet ledde oss i sång, fantastiskt.

Sången som finns kvar hos mig är ”Jag funnit kärlek”, lyssna på en bit nedan, när Musikteamet övade inför gudstjänsten.

I fredags hade vi TJIF för barnen mellan 7-12 år.
Temat var Sport och Läsk. Vilken kombo!

Men vi fick också in frukt och andra nyttigheter.
Andakten utgick från mannen som ropade på Jesus, och han ropade högre och högre. Trots att de andra bad honom vara tyst.

Nu på söndag 11.00 predikar Steve Swanson.
Alla barn får hänga med på Leva Livet.
Välkomna!