I söndags predikade Michael Wallenberg om himmelska drömmar utifrån berättelsen med Josef i Bibeln.

Lyssna här.

Ekumeniska strängmusiken sjön och vid ”dela med dig” fick vi be för flera människor som är i stort behov av hjälp och stöd.

Varje söndag blir man påmind över att ett enkelt rum kan vara en mötesplats mellan himmel och jord.

Nu till helgen blir det att åka av.

Loppis på lördagen.

Gudstjänst och Gospelkonsert på söndagen.

Det blir fest!

Vi vill också prova något nytt.

Kommande vecka kommer vi att ha vår kyrka öppen mellan 9.00-21.00.

Vår vision är att vara en Vardagskyrka.

Så är det.

Välkommen!

Alla har sina favoritcitat.

Bibeln är full av dem.

Igår predikade jag utifrån ett som inte är så välkänt men som jag älskar.

Lyssna här.

Musikteamet ledde oss i fantastisk sång och vid slutet av gudstjänsten bjöd vi in alla till nattvard.

Vill uppmuntra dig att gå till en kyrka en söndag, det är något man vill att alla ska få uppleva.

Vid kollekten berättade Natalie Pettersson om Street Church på Limhamn, det är ett av våra missionsprojekt som kyrkan jobbar med.

På eftermiddagen hade vi Livsgrupp, det är smågrupper som vi har i kyrkan som man möts i.

Vi satt i vårt uterum och läste Johannes kapitel 15. I vårt uterum finns en stor vinstock så det blev på riktigt. (se nedan) Livsgruppen betyder mycket för oss. Man får dela livets alla delar.

Visste ni att vi har Loppis snart?

18 maj 10.00-15.00, ser framemot det.

Nu på söndag 11.00 predikar Michael Wallenberg och Ekumeniska Strängmusiken sjunger och såklart är det Leva Livet för alla barn.

Välkomna!

Vi är nu igång med en ny serie i kyrkan som vi kallar Livet med Jesus. I söndags predikade Dan Johansson utifrån några av Jesu liknelser, lyssna här.

Han betonade allvaret som Jesus har i sina liknelser, eftersom det handlar om död och liv.

Vi fick lyssna till sång och vara med i lovsång och flera kom fram för att ta emot förbön. Det är en enkel men så stor sak: att få ge och ta emot bön.

Förra veckan hade vi Bön för Malmö i Betlehemskyrkan, alltid inspirerande att få mötas från olika kyrkor i stan och be för vårt Malmö.
Vårens sista samling är den 22 maj.

Om några veckor har vi en spännande helg med Loppis och konsert med Gospel Company.

Missa inte den helgen: 18-19 maj. Loppis på lördagen och konsert på söndagen. Alla intäkter går till våra missionssamarbeten i världen.

Man kan nu skänka saker till loppisen, tänk på att det måste vara rent och helt.

Lärjungarna fick under påsken höra att Jesus går före dem. Så gör han också idag. Han går före dig och mig.

In i framtiden och evigheten.

Att Jesus dog, att han uppstod, det förändrar allt.

Från den totala tomheten till det obeskrivliga livet.

Jesus, du förändrar allt.

Under veckan som var så fick barnen höra påskens berättelse under LAJF. Se några bilder nedan från veckan.
Det var bakning, sport, dans, minipizzor och massa utmaningar på Fångarna på fortet.

I kyrksalen hade vi ett tält där vi samlades för att lyssna till påskens berättelser.

För de vuxna började påskens program på skärtorsdagen med en gemensam kväll med flera kyrkor. Kim Brynte, som är pastor i Immanuelskyrkan predikade. Vi delade nattvard och bad för vår stad.

På långfredagen var det gudstjänst om korset. Predikan utgick från ordet Förlåt. Lyssna här. David Sirviö predikar.

På påskaftonsnatt hade vi gemensam påsknattsmässa med Svenska Kyrkan. Det var en gudstjänst som gick från död till liv. Under 30 minuter var kyrkan släckt och texter lästes utifrån Bibeln. Vid midnatt började ljusen tändas och sen började lovsången. Det var sent men det var mycket bra!

På påskdagen var det final. Vilken fest!
Fyra nya välkomnades som medlemmar i kyrkan.
Sångarna och musikerna sjöng och spelade så att taket lyfte.
Mats Arebäck berättade om sitt möte med Jesus.
David Sirviö hade en appell om evangeliet som förändrar allt. Lyssna här.
Barnen fick se ett påskspel om hur stenen rullades bort från graven.

Ja, nu var det Glad Påsk!

Jesus har förändrat allt!

Välkommen på söndag 11.00.

Dan Johansson predikar.

Idag började LAJF och vilken start vi fick.

Många barn och vuxna kom och var del av ”Hela Malmö bakar” och steg in i Storytältet för att höra om Påskens berättelse.

Imorgon fortsätter det med temat Talang – man får prova på dans, sport och pyssel.

I söndags predikade Barbara Swanson om när Jesus red in i Jerusalem. Musikteamet under ledning av Cecilia Bergquist Hansen sjöng och vi firade nattvard.

Nu närmar vi oss Påskens stora gudstjänster.

Skärtorsdag 19.00 – Nattvardsgudstjänst gemensam med kyrkor i Malmö i Wesleykyrkan. Kim Brynte från Immanuelskyrkan predikar.

Långfredag 11.00 – Gudstjänst om korset. David Sirviö predikar

Påskafton 23.30 – Påsknattsmässa i Limhamns kyrka – David Sirviö predikar

Påskdagen 11.00 – Gudstjänst ”Jesus lever”, sång och musik, nya medlemmar välkomnas!

Alla samlingar är öppna för alla!