I söndags var kyrkan full av människor från Malmö och Småland.

En kyrka från Eksjö var på besök och vilken gudstjänst det blev.

Sheraz Fazal predikade om hur han berättar för människor han möter om Jesu uppståndelse. Bli inspirerad och lyssna här.

Mats Arebäck m.fl. ledde oss i sång och efteråt nynnade hela vår familj på sången ”Jag vet vilka tankar du har för mig”.

Efteråt kom flera till mig och sa: Så här borde vi ha det varje söndag.

Ja, vi är på gång.

Nu på söndag är det igen Gudstjänst för alla. Barn och ungdomar medverkar och det blir mycket sång och musik.

Söndagsskolledarna har planerat och nu får vi bjuda in alla barn och barnbarn.

Välkommen!

Vill också rikta ett stort tack till alla som hjälpte till på städdagen i kyrkan. Det gör vår fina kyrka ännu finare.

Igår var det Bön för Malmö i Betlehemskyrkan vid Södervärn. Vill uppmuntra er alla att komma med. Ca 80 personer var samlade för att be för vår stad.

Nästa tillfälle är den 16 oktober.

Igår när jag tittade ut över folket i kyrkan så var det en färggrann skara. Från alla möjliga länder över världen.

Fantastiskt!

I gudstjänsten fick vi också lyssna till Open Doors som berättade om kyrkan över världen som kämpar för att berätta om Jesus.

Berättelser som berörde och gav oss på nytt en förståelse om att vi tillhör en global kyrka.

Jag predikade sen vår tredje del i Drömmen om församlingen. Lyssna här på Ledarskap för framtiden.

Elin Andersson och Emma Ankarberg ledde oss i sång och vid nattvarden fick vi samlas och påminnas om grunden för vår tro.

Välkommen varje måndag 12.00 – Böner och Bröd.

Gud med oss – Immanuel!

Igår var det gudstjänst i Wesleykyrkan.

Coté Sirviö predikade, och som hon gjorde det.

Hon delade sitt hjärta och öppnade Guds ord angående gudstjänstens syfte och vision.

Lyssna till predikan här om Familj, Armé, Skola, Tempel och ett Fältsjukhus.

Musikteamet ledde oss i sång och vid ”dela med dig” var så många framme. De delade från sina liv och flera bad om bön för någon i deras närhet.

En härlig söndag helt enkelt.

Om två veckor är det dags för församlingsdag, lördagen den 7 september. Anmäl dig på lista i kapprummet i kyrkan eller skriv till info@wesleykyrkan.se

I lördags hade vi Öppen kyrka med ballonger, pyssel och kaffeservering. Solen sken och det var lyckat!

Så till våren blir det dags igen.

Loppis och Öppen kyrka.

Igår hade vi gudstjänst i Wesleykyrkan.

Söndagar är veckans höjdpunkt!

Cecilia Bergquist ledde oss i sång och vid ”dela med dig” var flera framme och tonen var tacksamhet men också hjälp i bön.

Predikan utgick sedan utifrån temat: Drömmen om kyrkan.
Vi ser hur Jesus tar upp sina lärjungar på tre berg. Han beskriver visionen för dem. Visionen av hans rike.

Lyssna till predikan här.

Barnen hade Leva Livet, de pratade om två bröder i Bibeln, Jakob o Esau.

I tisdags hade vi årets sista sommarcafé och vi hade besök av pastor och missionären Walla Carlsson. Hon berättade om sitt arbete i Litauen med sommarläger m.m. Vi blev så inspirerade och stolta att vi får vara med på ett hörn och bidra till dessa arbeten.

Se bild på Walla nedan.

Nu på lördag har vi Öppen kyrka.

När Limhamns torg fylls med loppisgrejer öppnar vi kyrkan för kaffe, samtal och gemenskap.

Öppet 10.00-15.00.

Välkomna!

Igår firades det gudstjänst i Wesleykyrkan.

Per-Olof Bergmark predikade och Ulla Stenlund sjöng.

Som vi brukar kalla det: ”Veckans höjdpunkt”.
Stort att få vara med.

Samtidigt kom flera barn och ungdomar hem från härliga lägerdagar.

Barnen var på Gydarp och ungdomarna på Bosarp.

Jag hade förmånen att få vara med på barnlägret. Vilket gäng!
Lägrets tema var WOW så häftigt och utgick från det som i Bibeln kallas Andens frukter. (Du hittar dem i Galaterbrevet kapitel 5)

Gissa vilken egenskap (Andens frukt) vattenmelonen syftar på? Eller bananen?

Sista kvällen var det spex, fantastiska uppvisningar av barnen och en andakt där många barn fick vara med och be och lämna sin liv i Jesu händer.

Nu kör vi igång en ny termin i kyrkan.

På söndag är vi tillbaka på ordinare tid för gudstjänst, 11.00.

Nytt tema – Är vi framme snart? Drömmen om församlingen.

Redan imorgon får vi på Sommarcaféet 14.00 besök av missionären och pastorn Walla Carlsson.

Välkomna!