Nu börjar det

Nu i helgen fylldes Malmö Pingstkyrka med folk från hela staden under temat ”Älska Malmö”.

En unik plats.

En plats av hopp.

En plats av tårar.

En plats för en ny start.

Sebastian Stakset var helgens huvudtalare och hans budskap var klart: Jesus är vårt enda hopp! Jesus är Malmös enda hopp!

Han kan förvandla det som ingen annan klarar av. Skottlossningar, hat, missbruk, mobbing, ätstörningar, för Jesus är inget omöjligt.

Hundratals människor fick under helgen be tillsammans med någon och lämna sitt liv till Jesus.

Vi fick också under helgen en starkare vi-känsla mellan kyrkorna i stan. Vi är ett!
Under söndagen bytte pastorerna församling och fick predika inför nya ansikten.

Jag fick förmånen att komma till Frälsningsarmén och jag fick höra att Bertil Divert från just Frälsningsarmén höll en kanonbra predikan i Wesleykyrkan.
När jag lämnade Wesley för att köra till Frälsis så övade Musikteamet just på en sång med orden: Större ting ska vi få se i vår stad.

Nu börjar det!

Nu till helgen ska vi fokusera på himlen.

Allhelgonahelgen.

Jesus säger: Jag går och förbereder en plats för er. Låt inte era hjärtan oroas.

Välkommen på söndag 11.00.