Malmö är älskat

Jesus älskar Malmö, det har varit helgens budskap.

Under helgen predikade Sebastian Stakset på kyrkornas gemensamma satsning ”Älska Malmö”. Många människor gav respons och sökte förbön i slutet av kvällsmötena.

Malmö är verkligen älskat av Jesus.

Söndag förmiddag hade vi gudstjänst i Wesleykyrkan. Mats Arebäck inledde gudstjänsten på ett fantastiskt sätt och sedan var det igång.

Predikan utgick från berättelsen när Jesus stillar stormen. Han visar i berättelsen vem han är. För endast Gud kan styra över kaos och stormar som kan förgöra människor.

Gudstjänsten avslutades med nattvard och förbön.

Nästa vecka börjar vår Alpha-kurs, ta chansen att lära dig mer om den kristna tron. Anmäl dig på vår hemsida.

Redan nu kan ni planera in Påskveckans program för alla barn mellan 7-13 år. LAJF innehåller bakning, sport, mat, Wild Kids m.m. Fri entré till allt. (se bild nedan)

Nu är snart våren här, underbart!

Vi ses!