Livet med Jesus

Vi är nu igång med en ny serie i kyrkan som vi kallar Livet med Jesus. I söndags predikade Dan Johansson utifrån några av Jesu liknelser, lyssna här.

Han betonade allvaret som Jesus har i sina liknelser, eftersom det handlar om död och liv.

Vi fick lyssna till sång och vara med i lovsång och flera kom fram för att ta emot förbön. Det är en enkel men så stor sak: att få ge och ta emot bön.

Förra veckan hade vi Bön för Malmö i Betlehemskyrkan, alltid inspirerande att få mötas från olika kyrkor i stan och be för vårt Malmö.
Vårens sista samling är den 22 maj.

Om några veckor har vi en spännande helg med Loppis och konsert med Gospel Company.

Missa inte den helgen: 18-19 maj. Loppis på lördagen och konsert på söndagen. Alla intäkter går till våra missionssamarbeten i världen.

Man kan nu skänka saker till loppisen, tänk på att det måste vara rent och helt.

Lärjungarna fick under påsken höra att Jesus går före dem. Så gör han också idag. Han går före dig och mig.

In i framtiden och evigheten.