Förändrar allt

Att Jesus dog, att han uppstod, det förändrar allt.

Från den totala tomheten till det obeskrivliga livet.

Jesus, du förändrar allt.

Under veckan som var så fick barnen höra påskens berättelse under LAJF. Se några bilder nedan från veckan.
Det var bakning, sport, dans, minipizzor och massa utmaningar på Fångarna på fortet.

I kyrksalen hade vi ett tält där vi samlades för att lyssna till påskens berättelser.

För de vuxna började påskens program på skärtorsdagen med en gemensam kväll med flera kyrkor. Kim Brynte, som är pastor i Immanuelskyrkan predikade. Vi delade nattvard och bad för vår stad.

På långfredagen var det gudstjänst om korset. Predikan utgick från ordet Förlåt. Lyssna här. David Sirviö predikar.

På påskaftonsnatt hade vi gemensam påsknattsmässa med Svenska Kyrkan. Det var en gudstjänst som gick från död till liv. Under 30 minuter var kyrkan släckt och texter lästes utifrån Bibeln. Vid midnatt började ljusen tändas och sen började lovsången. Det var sent men det var mycket bra!

På påskdagen var det final. Vilken fest!
Fyra nya välkomnades som medlemmar i kyrkan.
Sångarna och musikerna sjöng och spelade så att taket lyfte.
Mats Arebäck berättade om sitt möte med Jesus.
David Sirviö hade en appell om evangeliet som förändrar allt. Lyssna här.
Barnen fick se ett påskspel om hur stenen rullades bort från graven.

Ja, nu var det Glad Påsk!

Jesus har förändrat allt!

Välkommen på söndag 11.00.

Dan Johansson predikar.