Du vet väl om att du är värdefull

Du vet väl om att du är värdefull! De orden rullar ständigt på kyrkans reklamtavla och möter både kyrkbesökare och Limhamnsbor som närmar sig kyrkan. I söndags blev de orden inledningsord till vår gudstjänst för alla åldrar. Gudstjänsten handlade om när Jesus ska ge mat till 5000 människor och lärjungarna inte hade en aning om hur det skulle gå till. Då kom en liten pojke och erbjöd sin matsäck, fem bröd och två fiskar. Jesus tog matsäcken, välsignade den och sa till lärjungarna att dela ut till de som var närvarande. Och det räckte till alla. Det blev t o m 12 korgar bröd över.

Den lille pojkens bidrag var kanske inte så stort, men han kom med det han hade och gav det till Jesus och Jesus välsignade det så att det räckte till alla. Allt för ofta tror vi att det vi har att bidra med inte är något, men då får vi komma ihåg texten på kyrkans reklamskylt och den lille pojken i berättelsen om brödundret. Du vet väl om att du är värdefull! Du har något unikt att bidra med. Du har precis det som Jesus behöver. Du får vara med. Du är viktig!

…………………..

Vill du också bli medlem i Wesleykyrkan?

Några personer har kommit till mig och önskat att få bli medlemmar i vår församling. Riktigt roligt! Därför planerar vi att välkomna nya medlemmar här en söndag under hösten. Om du också längtar efter ett andligt hem, en församlingsfamilj att tillhöra, så får du gärna kontakta mig för ett samtal. Kanske du också vill bli döpt, och då får vi prata om det med.

Kom ihåg orden från kyrkans reklamtavla: Du vet väl om att du är värdefull! Du har något att bidra med i församlingen! Församlingen har något att ge till dig! Det finns en plats som passar perfekt för dej! Du får vara med. Du är viktigt!

God bless, Peter