Citat

Alla har sina favoritcitat.

Bibeln är full av dem.

Igår predikade jag utifrån ett som inte är så välkänt men som jag älskar.

Lyssna här.

Musikteamet ledde oss i fantastisk sång och vid slutet av gudstjänsten bjöd vi in alla till nattvard.

Vill uppmuntra dig att gå till en kyrka en söndag, det är något man vill att alla ska få uppleva.

Vid kollekten berättade Natalie Pettersson om Street Church på Limhamn, det är ett av våra missionsprojekt som kyrkan jobbar med.

På eftermiddagen hade vi Livsgrupp, det är smågrupper som vi har i kyrkan som man möts i.

Vi satt i vårt uterum och läste Johannes kapitel 15. I vårt uterum finns en stor vinstock så det blev på riktigt. (se nedan) Livsgruppen betyder mycket för oss. Man får dela livets alla delar.

Visste ni att vi har Loppis snart?

18 maj 10.00-15.00, ser framemot det.

Nu på söndag 11.00 predikar Michael Wallenberg och Ekumeniska Strängmusiken sjunger och såklart är det Leva Livet för alla barn.

Välkomna!