Bön och Gladiatorer

I torsdags hade vi en fantastisk kväll i kyrkan.

Alphakursen hade sin fjärde samling med temat bön. Samtidigt var det fullt på andra våningen för Språkcaféet.
”Den kristna tron är ingen religion utan en relation.”

Det är speciella kvällar när man får vara en del av härlig gemenskap och dela viktiga saker.

Blev inte mindre speciellt när man sen hemma fick se Malmös makalösa vändning mot Växjö. Vilket lag och vilka målvakter.

Kan man få vara med om samma jubel i Malmö ikväll?

Fredag kväll var det TJIF – våra barn- och ungdomskvällar som vi kallar Thank Jesus it´s friday.

I fredags hade vi en samling med sång och bibeln och sen var det tema Gladiatorerna. Och vilken fajt det blev.

Efter sex tuffa grenar stod en ung man vid namn Ludvig som kvällens segrare. Han hade kämpat ner Zero, Zlatan, Four, Svarvar, Fetto och Amazon.

Igår var det gudstjänst med temat bön.

Sara Ekdahl med team sjöng och spelade. Fantastiskt! Det gick rakt in.

I predikan fick två från församlingen dela sina upplevelser kring bön. Du kan lyssna till hela predikan på sidan Lyssna.

Det som ändå slår allt är vår Guds närvaro och värme. Det finns inget bättre.
Tänk att vi får vara en del av en mänsklighet som kommer till sin Skapare i en enkel gudstjänst.

Nästa söndag är det gudstjänst med alla åldrar, barnen ska berätta om Mose liv och vi ska ha barnvälsignelse.

Detta med klockan, en timme dit och en timme hit.