Bästa platsen

Jag vet inte hur många söndagar som jag gått hem med ett leende på läpparna och känt att ännu en gång har jag fått vara på den bästa av platser.

Lovsång, Bibeln, Vänner, Bönen, Barnen.

Gud möter oss och vi blir hela.

Igår var det nattvard och Barbara och Steve Swanson ledde oss i sång och musik.
Maria Villablanca delade ett ord från Bibeln som hade betytt mycket för henne när hon tog emot Jesus i Chile. Barnen hade Leva Livet och där fick de göra färggranna nycklar.

Jag predikade utifrån Apostlagärningarna 8 om två personer i den första kyrkan: Filippos och Simon.

En av de stora skillnaderna mellan dessa två var: Filippos var upptagen av Jesus, Simon var upptagen av sig själv.

Efter en stunds meditation över texten inser man att det är ju jag som är Simon. Det är jag som behöver bli fri.

Nu i veckan är det läger. Vi har haft förmånen att under några år vara med på Malmö Pingstförsamlings barnläger och i år åker vi igen med ett gäng från Wesleykyrkan till Gydarp. Några av ungdomarna i kyrkan åker på läger till Bosarp. Det är lägervecka!

Söndag 18.00 (Obs tiden) predikar Per-Olof Bergmark. Välkomna!