Årsmöte, tårta och applåder

I fredags hade vi TJIF med tårtor.

Nej, man fick inte kasta tårta på någon, men däremot skapade barnen och ungdomarna fantastiska tårtor. Ovan ser ni vinnaren.
Därutöver lärde vi oss att Bibeln är som ett svärd.
Ett fantastiskt vapen som hjälper oss att kämpa på den goda sidan.

I lördags var det årsmöte. Ett trettiotal var samlade till att lyssna till rapporter, målsättningar och ekonomi.

Handlingarna från årsmötet finns tillgängliga i kyrkan.

Ett stort beslut togs på årsmötet: En ungdomsledare anställs i höst.
Detta känns spännande och givande för församlingens fortsatta utveckling och växt.

Och så ”Veckans höjdpunkt”. Gudstjänst.

Varje söndag.

11.00.

Igår handlade gudstjänsten om helande.
Du kan lyssna till predikan på vår hemsida.
Bilden nedan är från början av predikan.

Vid ”dela med dig” fick lyssna till tre berättelser: en om betydelsen av en barnens bibel, den andra om en familj som flyttar tillbaka till Kanada och den tredje om ledarskapets betydelse.. Alla dessa berättelser bekräftar att Guds rike är mer än en förening, det är en familj. Jesus för oss samman, alla generationer tillsammans för honom.

I gudstjänsten fick vi lyssna till sång av Ekumeniska Strängmusiken och av Sara & Andreas Ekdahl.
”Bönesvaret är på väg till dig i denna stund” och ”Be held” var två av de fantastiska sångerna.

Får man applåderna i kyrkan?
Den frågan besvarades igår gång på gång. Kroppsspråk för glädje.

Aprilväder!

Dop den 14 maj i kyrkan.

Intresserad? Kontakta oss i kyrkan.