Seniorer

Tisdagsträffen

Öppen gemenskap med kaffe, andakt, sång och musik.

Vi möts tre tisdagar i månaden kl. 14:00. Alla som har möjlighet att komma på dagtid är välkomna. Huvudsyftet med träffarna är att ha en varm och god gemenskap. Förhoppningen är också att kontakter ska kunna knytas. Programmet varierar med inbjudna gäster, filmer, kåseri, allsång och mycket annat. Varje gång har vi ”lättgympa” och roliga historier. Tanken är att ha en positiv och livsbejakande atmosfär. Det kristna budskapet står i centrum men alla ska känna sig välkomna, det är inget krav att ha en kristen tro för att vara med.

Temakvällar

Första tisdagen i månaden kl 18:30 är det Temakväll. Det är samlingar med gemenskap kring kaffeborden och besök av gäster som delar med sig av något intressant tema. Kvällen inleds med en kort andakt och Strängmusiken bidrar ofta med sång och musik. Vår inriktning är att stödja kyrkans missionsarbete och socialt arbete både i Sverige och i andra länder.

Kontakt:

Anna-Lena Janséus
E-post: anna-lena@wesleykyrkan.se

Wesleybröderna

Som namnet säger så handlar detta om en verksamhet för män. Första torsdagen i månaden inbjuder man till en samling som börjar med en god lunch. Man turas om att laga maten.Till varje sammankomst inbjuds en intressant talare, som brukar hålla ett anförande på cirka 20 minuter i något trevligt ämne. Programmet består också av sång och musik samt en liten andaktsstund.

Datum och tider finns i Wesleybladet. Nya och gamla deltagare är välkomna men man bör anmäla sig några dagar innan.

Kontakt:

Hans Antolin