Sången och musiken har en central plats i Wesleykyrkan.

”Wesleykyrkan är en sjungande församling där sången och musiken till Gud aldrig ska tystna.”

På våra gudstjänster får du sjunga med och lyssna till ett varierat musikutbud.
– Musikteamet leder oss regelbundet i sång och tillbedjan.
– Ekumeniska strängmusiken övar i Wesleykyrkan och sjunger regelbundet i våra gudstjänster.
– Några gånger per år arrangerar vi även konserter och allsångskvällar.

Musikrådet ansvarar för att organisera församlingens musikliv.

Konserter i vår:

22 april 18.00 – Wesley Gospel Choir

Premiärkonsert för Limhamns egen gospelkör.

29 april 18.00 – Therese Fredenwall

Svensk låtskrivare, sångerska och gitarrist. Hon har släppt fem soloalbum på eget bolag och deltog 2013 i Melodifestivalen. Insamling till Läkarmissionen.

1 maj 19.00 – Majoy

Gruppen Majoy gjorde sig ett namn under 90-talet då man gav ut ett antal skivor, deras karaktäristiska sound gjorde dem omtyckta och efterfrågade. Med en blandning av gospel och pop fick publiken att njuta av deras musik.

27 maj 18.00 – Gospel Company

Gospel Company är en modern gospelkör med hemort i Malmö. Kören har sedan dess start 1986 medverkat på mängder av konserter, spelat in CD-skivor och arrangerat olika shower.

Kontakt:

Coté Sirviö